- Mijn specialiteiten

Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich bij mij op de stoel op zijn/haar gemak voelt. Het kan voor mensen best een stap zijn om naar de pedicure te gaan. Uit bijvoorbeeld schaamte of angst wordt het bezoek dan zo lang mogelijk uitgesteld. Ik zal er alles aan doen om u op uw gemak te stellen en u weer klachtenvrij de deur uit te laten gaan, door goed te luisteren naar uw wensen en vragen.

U kunt bij mij terecht voor een complete voetverzorging. Omdat ik medisch pedicure ben, mag ik cliënten met een verhoogd risico behandelen (o.a. als gevolg van diabetes, reuma, ouderdom, spasme). Vwb betreft cliënten met verhoogd risico vanwege diabetes werk ik samen met Podopoint Podotherapie in Rijnsburg. 

Naast de gangbare werkzaamheden van een pedicure kan ik de volgende diensten aanbieden: 

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.